Gratis transport till arenan för invånarna i Trabzon

Borgmästaren i Trabzon har tillsammans med kommunen tagit beslutet att se till att invånarna i provinsen tar sig på bästa sätt till arenan när Turkiet tar emot Ryssland.

Stadens borgmästare, Orhan Fevzi Gümrükcüoglu, har meddelat i ett uttalande att staden har tagit alla förberedelser inför matchen och har uppmanat invånarna att ta sig till arenan och gå på matchen. Borgmästaren säger även att folket i Trabzon kommer att visa en stor sportslighet och en god gästvänlighet på arenan inför hela världen:

– Vi kommer att presentera matchen som vänskaplig, familjär och fredlig. Vi ska fylla arenan och stötta vårt landslag. Vi ska visa världen den stora gentlemanaandan och gästvänligheten som ska finnas inom fotbollen.

– Storstadens bussar kommer den sjunde september köra helt gratis för våra invånare från Trabzons stadshus, centrumsparken och vid hamnkusten till arenan. Detta börjar efter 19:00. Vi vill se hela vår stad ta sig till arenan med den Turkiska flaggan i handen och stötta oavbrutet vårt landslag i 90 minuter, säger borgmästaren i ett uttalande.