Jimmy Durmaz efter matchen mot Turkiet

Jimmy Durmaz spelade från start och byttes ut i andra halvtid. Spelaren fick stående ovationer och applåder från publiken efter sommarens incidenter och rasistattacker i VM och efter matchen mot Tyskland. Något som värmde och uppskattades av Jimmy själv.

Efter matchen så var det en besviken Jimmy när han mötte svensk media och svarade på frågor om själva matchen där Sverige släppte in två mål på kort tid i slutet av matchen.

I turkisk media fick han frågan om matchen och supportrarna på läktarna:

– Trots att vi ledde 2-0 gjorde vi misstag och det kostade oss dyrt. Den turkiska ligan är väldigt bra. Jag hoppas jag en dag spelar i den turkiska ligan igen. Jag vet att det finns många turkiska supportrar i Sverige. Deras fans var riktigt bra idag och de var fler än våra supportrar. Jag är inte förvånad över att de hade så många supportrar här idag och det är samma sak i den turkiska ligan, där är mycket fans hela tiden.

Jimmy Durmaz spelade i Genclerbirligi mellan 2012-2014 och gjorde över 60 matche för klubben samt 11 mål.

Se intervjun med Jimmy Durmaz 3:55 minuter in i klippet: