Kasimpasa har förlängt kontrakten med lagets stjärnor

Kasimpasa har förlängt kontraktet med tre av lagets viktigaste spelare.

Den 30-årige målvakten Ramazan Köse som är inne på sin fjärde säsong i klubben och har varit förstamålvakt sedan säsongen 2016/17 när Andreas Isaksson flyttade tillbaka till Djurgården i augusti 2016 har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till juni 2021. Har spelat 88 tävlingsmatcher för klubben.

Yttermittfältaren Trezeguet, 23 år var på lån i Kasimpasa under förra säsongen och gjorde stor succé med 13 mål och 7 assist på 31 matcher i ligan. Efter säsongen köptes han loss från Anderlecht för 2 miljoner Euro. Spelade VM med Egypten i somras och var nära en flytt till Slavia Prag men övergången stoppades i sista stund sedan den tjeckiska klubben inte betalade övergångssumman i tid. Gjort 17 mål och 8 assist på 37 tävlingsmatcher för Kasimapsa. Har förlängt sitt kontrakt med klubben till juni 2021 och köpklausulen på 5 miljoner Euro som fanns i förra kontraktet är borttagen.

26-årige anfallaren Mbaye Diagne tillhörde Juventus säsongerna 2013/14, 2014/15 och halva säsongen 2015/16 men spelade inte för A-laget utan var utlånad till fem olika klubbar. I februari 2016 blev det en permanent flytt till Kina. Efter två år i Tianjin Teda värvades han till Kasimpasa i januari 2018. Skrev på ett 1,5 årskontrakt och gjorde succé med 12 mål på 17 ligamatcher. Den här säsongen har succén fortsatt och han leder skytteligan med 6 mål på 4 matcher. Totalt har det blivit 18 mål på 21 matcher i Süper Lig. Har förlängt sitt kontrakt med Kasimpasa till juni 2022.