Mircea Lucescu efter matchen mot Sverige

Turkiets förbundskapten Mircea Lucescu hyllar landslaget och säger att detta är framtidens landslag efter segern och vändningen med 3-2 mot Sverige. 

– Sverige-matchen var fortsättningen på vår planering efter Ryssland, Iran och Tunisien-mtchen.  Det här laget är framtiden. Vi spelade bra och vi vann, vi måste lita på det här laget. I matchen mot Ryssland (i fredags) så hade vi 70% bollinnehav. I denna matchen (mot Sverige) var det 63%. Vi kunde ha förlorat denna matchen också. Vi dominerade våra motståndare och resultatet är viktigt för oss och nu måste dessa resultaten fortsätta komma. Vi ska göra allt för att vi ska få positiva resultat hädanefter, sade Lucescu och fortsatte:

– Ingen kan veta bättre än mig när spelarna ska komma in i matchen. Det är jag som jobbar dag och natt med dem. Ingen kan veta vad jag tänker. Om jag hade bara sett Emre Akbabas insats mot Trabzonspor i 4-0 förlusten för Galatasaray så skulle jag inte kunnat ta ut honom till denna landslagssamlingen.

Lucescu tillade även att de hade kunnat vinna matchen mot Ryssland med tanke på de lägen som laget hade och att de även hade spelat bra fotboll tidigare i träningsmatcherna innan sommaren.