VIDEO: Besiktas besegrade Kayserispor

Besiktas besegrade Kayserispor på hemmaplan och hakade på i toppen av tabellen.

Segersiffrorna skrevs till 2-0 efter att det blivit ett mål i vardera halvleken.

Vagner Love gjorde 1-0 i den 33e minuten. Skön revansch för Love som spelade sin andra match i ligan sedan ligapremiären mot Akhisarspor den 12e augusti. Det var också senaste gången Love fick speltid i Besiktas-tröjan. Ricardo Quaresma fastställde sedan slutresultatet i den 70e minuten med ett trivela-mål efter att Gökhan Gönül skjutit i stolpen.

Besiktas som spelade sin fjärde raka match utan förlust (två segrar och två oavgjorda) klättrade upp på andraplats i tabellen med 14 poäng, en poäng bakom ledande Galatasaray. Kayserispor som inledde säsongen med fyra raka matcher utan förlust (två segrar och två oavgjorda) har förlorat tre raka matcher med 0-2. Laget ligger på nedre halvan av tabellen efter sju omgångar med åtta poäng.

Den förre Öster- och Helsingborg-spelaren Atiba Hutchinson spelade hela matchen för Besiktas.