VIDEO: Europa League: Storförlust för Fenerbahce

Fenerbahce fick en mycket dålig start i Europa League då det blev förlust mot Dinamo Zagreb med 1-4.

Ivan Sunjic gav hemmalaget ledningen i den 16e minuten och Izet Hajrovic som tillhörde Galatasaray under andra halvan av säsongen 2013/14 ökade på till 2-0 i den 27e minuten. Fenerbahce fick lite hopp inför den andra halvleken när Roman Neustädter reducerade på tilläggstid av den första halvleken.

Men det var Dinamo som fortsatte göra mål. 3-1 kom i den 57e minuten efter ännu ett mål av Hajrovic och tre minuter senare gjorde Daniel Olmo 4-1 vilket också blev slutresultatet. En tung resa tillbaka till Turkiet väntar för Fenerbahce som möter Besiktas på måndag i turkiska ligan.

I gruppens andra match vann Spartak Trnava mot Anderlecht med 1-0.