VIDEO: Istanbul Basaksehir körde över Antalyaspor – tog tredje raka segern

Istanbul Basaksehir besegrade Antalyaspor med 4-0 och tog lagets tredje raka seger i ligan.

Basaksehir hakar på i toppen av tabellen. På söndagen blev det 4-0 på hemmaplan mot Antalyaspor och laget har nu lika många poäng (12) som Galatasaray samt Kasimpasa efter fyra segrar och en förlust på de fem inledande omgångarna.

Edin Visca gjorde 1-0 redan i den 7e minuten vilket också blev första halvlekens enda mål. I början av den andra halvleken gjorde Stefan Napoleoni 2-0 efter fin passning från Emmanuel Adebayor. Därefter gjorde Visca ytterligare ett mål som dömdes bort för offside. Irfan Can Kahveci gjorde istället 3-0 i den 72a minuten och Adebayor fastställde slutresultatet till 4-0 i den 88e minuten. Det var Adebayors andra ligamål för säsongen på fyra matcher. Han har också gjort två assist. Totalt har det blivit 23 mål och 6 assist på 45 matcher i Süper Lig för Adebayor i Basaksehir-tröjan.

Antalyaspor som förlorade efter tre förlustfria matcher (två segrar och en oavgjord) ligger på tiondeplats i tabellen med 7 poäng.