VIDEO: Papiss Cisse matchhjälte mot Kasimpasa när Alanyaspor vann tredje raka segern

Papiss Cisse gjorde båda målen när Alanyaspor besegrade Kasimpasa med 2-1 på bortaplan.

33-årige Cisse med förflutet i Metz, Freiburg och Newcastle var en av sommarens profilstarkaste värvningar till Süper Lig. På söndagen gjorde han sina två första mål i turkiska ligan när Alanyaspor besegrade Kasimpasa och tog lagets tredje raka seger i ligan efter att ha inlett ligaspelet med tre raka förluster.

Första målet kom på tilläggstid av den första halvleken och andra målet kom tre minuter före ordinarie fulltid. Kasimpasa reducerade genom skytteligaledaren Mbaye Diagne som gjorde sitt åttonde ligamål för säsongen men kom inte närmare än så och förlorade sin andra raka match efter att ha inlett säsongen med fyra raka segrar.

Kasimpasa ligger på tredjeplats med tolv poäng efter sex omgångar och Alanyaspor ligger på niondeplats med nio poäng.