VIDEO: Två mål och en assist av Talisca

Besiktas’ förre stjärna Talisca fortsätter leverera i kinesiska ligan. På lördagen gjorde han två mål och en assist.

Guangzhou Evergrande hamnade i underläge mot Jiangsu Suning redan efter nitton sekunder när förre Inter-spelaren Eder gjorde mål. Efter åtta minuters spel stod det två noll till Jiangsu vilket också blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken kom Guangzhou tillbaka och gjorde tre mål på femton minuter efter att Talisca varit inblandad i alla tre målen. Han spelade fram först Paulinho som nickade in reducering och gjorde sedan själv både kvitterings- och segermålet på avslut utanför straffområdet.

Talisca har gjort 14 mål och 5 assist på 12 matcher i kinesiska Super League den här säsongen.

Guangzhou Evergrande ligger på andraplats i tabellen när sju omgångar återstår, fyra poäng bakom ledande Shanghai SIPG.