Champions League: Mållöst mellan Galatasaray – Schalke 04

Det blev inga mål när Galatasaray tog emot Schalke 04 på hemmaplan i Champions League i den tredje omgången.

Galatasaray jagade sin 100:ade seger ute i Europa och spelade sin 30:e match i Champions League under onsdagskvällen. Efter en förlust på bortaplan så var det inget annat än vinst i Galas tankar men det blev istället Fernando Muslera som fick storspela i målet och som såg till att Galatasaray fick en poäng med sig ifrån matchen.

Trots att Galatasaray ägde mer boll i första halvlek så var det Schalke som kom till avsluten medan Galatasaray hade svårt att skapa farliga chanser. Schalke spelade i bättre halvlek och pressade på för ett mål men kunde inte ta sig förbi Muslera och i den 61:a minuten vinkades Embolos mål av för offside.

Galatasaray har fyra poäng efter tre matcher och ligger trea i gruppen efter Schalke och gruppledaren FC Porto som har sju poäng.