Champions League: VIDEO: Porto 1-0 Galatasaray

Det blev en knappförlust för Galatasaray borta mot Porto.

Hemmalaget gjorde matchens enda mål och besegrade de turkiska mästarna med 1-0. Det var dock Galatasaray som började matchen bäst och som var första halvleks bästa lag. Gästerna hade fyra klara mållägen och bland annat Sinan Gümüs hade ett mycket bra läge som hade kunnat ge Gala ledningen. Hemmalaget Porto hade ett bra läge i första halvlek som de inte kunde förvalta och lagen gick in i halvtidsvila med 0-0.

Den andra halvleken började med en kalldusch för Galatasaray. Bara fyra minuter in i andra halvlek, så kom matchens enda mål på en hörna.  Den förre Galatasaray-spelaren Alex Telles fram en omarkerad Marega som kunde nicka in 1-0.

Fatih Terim hyllade sitt lag efteråt och sade att det var starkt av laget att skapa såhär många bra chanser  och att lyckas spela den fotbollen som de gjorde på bortaplan.

I och med förlusten så går portugiserna om Galatasary i gruppen och går upp på fyra poäng gentemot Galatasarays tre poäng. Porto, Marega’nın golüyle temsilcimiz Galatasaray karşısında 1-0 öne geçiyor.

Fatih Terims analys och kommentarer efter matchen (Turkiska):