Europa League: Besiktas förlorade med flera mål på hemmaplan

Det blev en tung afton för Besiktas hemma på Vodafone Park när belgiska Genk var på besök.

Besiktas behövde studsa tillbaka från den jobbiga bortaförlusten mot Malmö FF men effekten blev tvärtom och Besiktas förlorade återigen och ännu en gång med tvåmåls marginal.

Gästerna tog ledningen genom Mbwana Samata efter 20 minuters spel. I den 70:e minuten utökade Genk genom samme Samata till 2-0 och supportrarna på Vodafone Park var frågandes om vad det var som hände. Fyra minuter senare reducerade Vagner Love till 2-1 för Besiktas men det hjälpte inte eftersom bara några minuter senare så blev det en total kollaps.

Två mardrömsminuter för Besiktas, 81:a minuten och 83:e minuten, punkterade matchen när Genk gjorde sitt tredje och fjärde mål. Vagner Love reducerade återigen i den 86:e minuten till 2-4 men till ingen nytta.

Besiktas har bara en seger efter tre spelade matcher och ligger sist i sin grupp med tre poäng. Laget har tre poäng upp till första platsen som just nu är Genks placering. Till andra platsen är det bara en poäng efter att Sarpsborg och Malmö spelat oavgjort.