Europa League: Hakan Calhanoglu såg till att Milan lyckades vända och vinna mot Olympiakos

Den turkiske offensive mittfältaren Hakan Calhanoglu började på bänken när AC Milan tog emot Olympiakos i Europa League.

Gästerna tog ledningen i matchen efter mindre än en kvart spelad genom Guerrero och hade ledningen framtill halvtid.

I den 54:e matchminuten valde Genaro Gattuso att byta in Hakan Calhanoglu som har varit given och fått stort förtroende av den italienske tränaren. Gatuso bytte även in en Patrick Cutrone i matchen som skulle göra två av målen för Milan.

Inbytte Patrick Cutrone kvitterade för AC Milan i den 70:e minuten och sedan satte Calhanoglu fart och spelade fram Gonzalo Higuain till 2-1 i den 76:e minuten. Tre minuter senare spelade Calhanoglu fram Cutrone till att göra sitt andra mål i matchen och fastställa slutresultatet 3-1.