Inför lottningen i turkiska cupen: Fjärde omgången

På tisdagen lottas fjärde omgången i turkiska cupen.

48 klubbar har tagit sig  vidare till fjärde omgången. Dessa klubbar får sällskap av åtta klubbar som placerade sig på plats 5 till 13 i Süper Lig förra säsongen.

56 klubbar i fjärde omgången ska bli 28 klubbar inför femte omgången (16-delsfinalen) där klubbarna som placerade sig högst i tabellen av Süper Lig förra säsongen samt de regerande cupmästarna ansluter: Galatasaray, Fenerbahce, Istanbul Basaksehir och Akhisarspor.

Besiktas får inte delta i turkiska cupen den här säsongen efter att ha lämnat Walkover i returmötet mot Fenerbahce i turkiska cupens semifinal förra säsongen.

Klubbarna som har tagit sig vidare till fjärde omgången:

1461 Trabzon 24 Erzincanspor Ümraniyespor Diyarbekirspor Altındağ Belediye Keçiörengücü Kırklarelispor Denizlispor Nazilli Belediye Pendikspor Menemen Bld Sivas Belediye BB. Erzurum Adana Demir A. Konyaspor Van BŞB Dersim 62 Osmanlıspor Hatayspor Gümüşhane Erbaaspor Karabükspor Altay Karagümrük Etimesgut Bld Sarıyer Zonguldak Kömür Batman Petrol Darıca G.Birliği BUGSAŞ Spor Bandırmaspor Şile Yıldızspor Çengelköyspor İstanbulspor Afjet Afyonspor Fethiyespor Kahramanmaraş Boluspor Yomraspor Ankaragücü Çaykur Rizespor Antalyaspor Gençlerbirliği Bodrumspor Pazarspor Kastamonu 1966 Balıkesirspor Giresunspor Alanyaspor Bursaspor D.G. Sivasspor E.Y. Malatya Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Trabzonspor

Klubbarna från Süper Lig som ansluter till fjärde omgången:

Alanyaspor, Bursaspor, Sivasspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Kayserispor, Kasimpasa, Trabzonspor