Landslagstruppen mot Bosnien och Ryssland

Turkiet möter Bosnien i en träningslandskamp och Ryssland i Nations League.

Förbundskaptenen Mircea Lucescu har tagit ut följande trupp som innehåller 26 spelare.

Målvakter: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp)

Försvarare: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mert Müldür (Rapid Wien), Serdar Aziz, Ömer Bayram (Galatasaray)

Mittfältare: Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Huesca), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Berkay Özcan (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Anfallare: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid)

Gökhan Akkan, Ertugrul Ersoy, Mert Müldür och Berkay Özcan har tidigare blivit uttagna i landslaget men väntar fortfarande på sin debut i Turkiet-tröjan.

Jämfört mot truppen inför matcherna mot Ryssland och Sverige är det bara Trabzonspors mittfältare Abdülkadir Ömür som är inte med. Han ersätts av Stuttgarts mittfältare Berkay Özcan som spelade med U21-landslaget förra månaden.

***

Landslaget samlas måndagen den 8e oktober i Riva utanför Istanbul på TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri som är både fotbollsförbundets huvudkontor, träningsanläggning för landslagen och utbildningscenter för turkisk fotboll.

Onsdagen den 10e oktober reser landslaget till Rize för matchen mot Bosnien torsdagen den 11e oktober. Avspark är 19.30 svensk tid.

Fredagen den 12e oktober går resan vidare till Ryssland och staden Sochi där tredje matchen i Nations League väntar. Matchen mot Ryssland spelas på Olympiastadion Fisjt och avspark är 18.00 svensk tid.

Efter matchen reser landslaget tillbaka till Istanbul.