Starka reaktioner mot Belhanda efter matchen

Younes Belhanda har fått en del kritik den här säsongen och förra året för uteblivna prestationer enligt supportrar och andra fotbollstyckare i Turkiet.

Efter matchen mot FC Porto som slutade med 1-0 förlust kunde man se Belhanda i en Porto-tröja som skrattade med Feghouli och en annan Porto-spelare, något som väckte starka reaktioner hos supportrar på sociala medier men även bland expertkommentatorer i Turkiet.

Bland dem fanns den förre Galatasaray-spelaren och legendaren Tugay Kerimoglu som sade:

– Det är så fint, han skrattar och ser ut att roa sig och ha det bra. Bilden är självklar. Det behövs inte säga något mer. Klubben du spelar för visar så mycket värde för dig och har skrivit kontrakt med dig och du roar dig på detta viset och bryr inte dig (om slutresultatet). Jag själv har aldrig kunnat vara så här road efteråt (en förlustmatch), sade Tugay Kerimoglu i beinSports-studion.