Stort intresse för Cengiz Ünder som kopplas ihop med flera klubbar

Cengiz Ünder har fått en bra start på säsongen. 

Den turkiske landslagsspelaren har gjort tre mål och fyra assists på tio matcher och nu rapporterar engelsk media om att flera klubbar är intresserade av mittfältaren samtidigt som italiensk media skriver att Roma är öppen för en försäljning.

Enligt The Guardian är Arsenal beredda att lägga ett bud på 50 miljoner pund för Cengiz Ünder och även Manchester United, Barcelona och Manchester City sägs vara intresserade.

Engelska Metro rapporterar att utöver Arsenal så är även Manchester United redo att lägga ett bud på Ünder och som en ersättare för Alexis Sanchez som sägs vilja lämna klubben och som har varit bänkad i flera matcher. Samtidigt har Anthony Martial inte förlängt sitt kontrakt med klubben.

Vidare skrivs det att Pep Guardiola i Manchester City beundrar yttermittfältaren och att Barcelona vill värva ännu en spelare till den positionen trots att de redan har värvat Ousmae Dembele och Malcom sedan tidigare.

Italienska Corriere Dello Sport skriver att Roma är beredda på att släppa Cengiz enbart om de får ett bud på minst 50 miljoner euro, vilket motsvarar 44,5 miljoner pund.

Roma köpte Cengiz förra året för 13,4 miljoner euro/12 miljoner pund från Istanbul Basaksehir.