VIDEO: Istanbul Basaksehir besegrade Konyaspor och gick upp i serieledning

Istanbul Basaksehir gick upp i serieledning efter att ha besegrat Konyaspor på bortaplan.

Matchens enda mål kom i den 60e minuten genom Rijad Bajic som inte firade målet eftersom han tidigare har spelat två säsonger i Konyaspor. Säsongen 2016/17 gjorde han 17 mål på 32 matcher i ligan och såldes efter det för 5,5 miljoner Euro till Udinese. Han är nu på lån i Basaksehir.

Basaksehir spelade sin åttonde raka match i ligan utan förlust. Fem segrar och tre oavgjorda. Laget höll nollan för tredje matchen i rad och har hållit nollan i sju av tio matcher den här säsongen. I och med segern mot Konyaspor är nu laget i ensam serieledning med 21 poäng två poäng före Galatasaray och Kasimpasa. Kasimpasa har redan spelat sin match för säsongen och Galatasaray möter Yeni Malatyaspor på bortaplan på söndag.