VIDEO: Josues trivela-mål ordnade tre poäng för Akhisarspor

Efter fem raka förluster vann Akhisarspor återigen efter att ha besegrat Göztepe på hemmaplan.

Akhisarspors form inför matchen mot Göztepe på måndagskvällen var långt ifrån det bästa. Det hade blivit fem raka förluster, tre matcher i Süper Lig och två matcher i Europa League med målskillnaden 3-18. På hela säsongen hade det blivit 1 seger, 2 oavgjorda och 10 förluster på 12 tävlingsmatcher utöver straffsegern i supercupen mot Galatasaray.

Matchens enda mål i segern mot Göztepe kom i den tredje minuten genom portugisiske mittfältaren Josue som gjorde ett mycket snyggt trivela-mål inne i straffområdet otagbart för Josues landsman Beto i Göztepe-målet.

Daniel Larsson fanns med i Akhisarspors matchtrupp men fick ingen speltid. Celso Borges spelade hela matchen för Göztepe.

Akhisarspors tre poäng innebar att laget lämnade jumboplatsen i tabellen till B.B. Erzurumspor. Akhisarspor har 8 poäng lika mycket som Caykur Rizespor som är de tre lagen nedanför nedflyttningsstrecket. Det är en poäng upp till Fenerbahce som är det närmaste laget ovanför strecket.