VIDEO: Mål och assist av Cengiz Ünder när Roma utklassade Viktoria Plzen

Cengiz Ünder fortsätter att visa fin form i Roma.

Efter att ha gjort ett drömmål och en assist i Roma seger över Frosinone förra veckan var Cengiz utanför startelvan och fick ingen speltid när Roma vann derbyt mot Lazio i helgen men i tisdagens Champions League-match mot Viktoria Plzen var han åter med i startelvan. Då svarade han för ytterligare ett mål och en assist när Roma utklassade det tjeckiska laget med 5-0.

I den 40e minuten assisterade han Edin Dzeko till bosnierns andra mål i matchen och i den 64e minuten gjorde Cengiz själv 3-0 efter ett fint anfall. Tio minuter efter målet blev han utbytt. Romas övriga mål gjordes av Justin Kluivert och Dzeko som blev tremålsskytt.

Cengiz har gjort 2 mål och 3 assist på 7 tävlingsmatcher för Roma den här säsongen.

Målet

Alla målen från matchen