Fernando Muslera firade 300 matcher

Fernando Muslera spelade på fredagen sin 300e match i Galatasaray-tröjan.

Den 32-årige uruguayanske målvakten med 105 landskamper och spel i tre VM-turneringar värvades från Lazio till Galatasaray inför säsongen 2011/12 för 6,75 miljoner Euro. Muslera har sedan dess vara klubben trogen och förlängt sitt kontrakt flera gånger.

Muslera är inne på sin åttonde säsong i Galatasaray och på fredagen spelade han sin 300e match i klubben när Konyaspor kom på besök till Türk Telekom arenan. Det har blivit 246 matcher i Süper Lig, 31 matcher i Champions League, 13 matcher i turkiska cupen, 6 matcher i turkiska supercupen och 4 matcher i Europa League.

Under sina säsonger i Galatasaray har Muslera vunnit 11 titlar. 4 ligatitlar, 4 cuptitlar och 3 supercup-titlar.

Han är den utländska spelaren som har både spelat flest matcher och vunnit flest titlar i klubben.

Musleras kontrakt med Galatasaray går ut i juni 2021.