Sivasspor sparkar tränaren

Sivasspor har gått skilda vägar med tränaren Tamer Tuna efter en svag inledning på säsongen.

Tamer Tuna tog över tränarrollen i nykomlingen Göztepe inför säsongen 2017-18 efter att ha varit assisterande tränare till Senol Günes i ett par år. Det blev succé i Göztepe som var tillbaka i Süper Lig efter sjutton år. Laget slutade på sjätteplats i tabellen och var länge med i kampen om en plats i Europa. Men trots succén och två år kvar på kontraktet valde parterna att gå skilda vägar.

Inför den här säsongen skrev Tamer Tuna på ett årskontrakt med Sivasspor. Men tiden i Sivas blev kort. Under tisdagen meddelade Sivasspors ledning att klubben går skilda vägar med honom.

Sivasspor med bl.a. svensken Mattias Bjärsmyr och Robinho i laget har ingen seger på de fyra senaste ligamatcherna. Laget har bara vunnit två gånger på elva matcher och ligger fjortonde plats i tabellen, två poäng ovanför nedflyttningsstrecket.