VIDEO: Talangen målskytt för andra matchen i rad

Besiktas’ talangfulla spelare Güven Yalcin gjorde mål för andra matchen i rad.

Güven Yalcin, 19 år värvades till Besiktas inför säsongen. Han skrev på ett fyraårskontrakt värt 8 000 Euro per månad och Besiktas fick betala utbildningsbidrag på 100-200 000 Euro till Bayer Leverkusen där Güven hade spelat sedan han var sex år gammal.

Han hade under säsongen fått göra kortare inhopp i ligan och i kvalet till Europa League. Inför matchen mot Sivasspor fick han chansen från start och redan efter elva minuters spel gjorde han sitt första mål i Besiktas inför hemmafansen men Sivas lyckades vända och vinna. Güven hyllades för sin insats och inför matchen mot Ankaragücü fick han ännu en gång förtroendet från start och gjorde återigen mål.

Ett viktigt mål som betydde 3-0 precis innan halvtidsvilan. Han var dessutom delaktig i Besiktas andra mål när hans felträff blev assist till Mustafa Pektemek. Segersiffrorna blev till slut 4-1 till Besiktas.

Güven spelade U19-EM för Turkiet i somras och under säsongens gång har han blivit uttagen till turkiska U21-landslaget. Dessförinnan har han spelat för Turkiets U16-landslag och Tysklands U17-landslag.