Två nya skador för Galatasaray

Galatasaray har drabbats av två nya skador under de senaste dagarna.

Galatasaray hade redan vänsterbacken Yuto Nagatomo, mittbackarna Serdar Aziz och Ozan Kabak, yttermittfältaren Emre Akbaba samt anfallaren Eren Derdiyok på skadelistan.

Under landslagsuppehållet har laget drabbats av nya skador. Först skadade yttermittfältaren Sinan Gümüs sig i en internmatch mot U21-laget och han beräknas vara borta i fyra veckor. Någon dag senare kom nästa skadebesked. Offensiva mittfältaren Younes Belhanda skadade sig i Marockos match mot Kamerun och han beräknas vara borta i sex veckor vilket innebär att han har spelat färdigt för det här året. Vad gäller de övriga skadade spelarna finns det möjligheter att någon eller några kan göra comeback innan nyår.

Om det inte var nog med skadorna har Galatasaray tre spelare avstängda efter derbyt mot Fenerbahce. Centralmittfältarna Ryan Donk samt Badou Ndiaye har fem respektive fyra matcher kvar på sina avstängningar och Garry Rodrigues har två matcher kvar på sin avstängning.

Dessutom är tränaren Fatih Terim avstängd i nio matcher och assisterande tränaren Hasan Sas avstängd i sju matcher.

Galatasaray kan dock glädja sig med en positiv nyhet då centralmittfältaren Fernando är tillbaka efter skada och kan förmodligen spela i nästa match.