VIDEO: Alanyaspor utklassade Kayserispor efter två mål av Cisse

Efter fem raka förluster utan att göra mål gjorde Alanyaspor hela fem mål när Kayserispor utklassades.

Det var den nya tränaren Sergen Yalcins första match i Alanyaspor och han fick drömstart i jobbet.

1-0 kom på straffspark i den sjätte tilläggsminuten på den första halvleken efter ett VAR-beslut och det var Djalma Campos som gjorde mål. I den andra halvleken gjorde Alanyaspor ytterligare fyra mål och vann med hela 5-0. Efecan Karaca gjorde 2-0, Papiss Cisse gjorde 3-0 och 4-0 innan inhopparen Junior Fernandes fastställde slutresultatet.

Alanyaspor klättrade upp på 11e plats i tabellen med 15 poäng medan Kayserispor som förlorade sin tredje raka match och åkte på sjunde förlusten på de nio senaste matcherna ligger näst sist i tabellen med 12 poäng.

Alanyaspor har gjort 11 mål på 13 matcher och nyförvärvet inför säsongen Papiss Cisse har gjort 5 av målen på 8 matcher.