VIDEO: Europa League: Fenerbahce besegrade Anderlecht

Fenerbahce vann sin andra raka hemmamatch i Europa Leagues gruppspel när Anderlecht besegrades.

Efter en mållös första halvlek tog Fenerbahce ledningen i den 71a minuten genom Mathieu Valbuena. Tre minuter senare spelade Valbuena fram Michael Frey som satte dit slutresultatet. Det var Freys andra mål i Europa Leagues gruppspel.

Segern innebär att Fenerbahce har goda chanser att ta sig till slutspel när två matcher återstår. I nästa match väntar Dinamo Zagreb på hemmaplan som har chansen att segra avancemang vid seger mot Spartak Trnava. Fenerbahce möter Spartak Trnava i sista omgången.

Valbuena som var petad från startelvan av Phillip Cocu har fått chansen från start i de två senaste matcherna av Cocus assisterande tränare Erwin Koeman som just nu är huvudtränare i Fenerbahce. Valbuena har gjort 2 mål och 2 assist på dessa matcher.

Gruppens andra match mellan Dinamo Zagreb och Spartak Trnava spelas senare på torsdagskvällen.

Tabellen just nu

  1. Dinamo Zagreb, 9 poäng
  2. Fenerbahce, 7 poäng
  3. Spartak Trnava, 3 poäng
  4. Anderlecht, 1 poäng