VIDEO: Galatasaray vann igen – återtog andraplatsen

Galatasaray besegrade Kayserispor på bortaplan och vann igen efter tre ligamatcher. 

Galatasaray som har varit skadedrabbad de senaste veckorna kom till spel med fem raka tävlingsmatcher utan seger. Tre i ligan och två i Champions League. Och nyligen drabbades laget av långa avstängningar på tränaren Fatih Terim och spelarna Badou Ndiaye, Garry Rodrigues samt Ryan Donk. Läs mer om avstängningarna efter derbyt mot Fenerbahce.

Mot Kayserispor lyckades laget vinna igen och återtog andraplatsen i tabellen från Yeni Malatyaspor fyra poäng bakom Istanbul Basaksehir. Segersiffrorna skrevs till 3-0 efter två mål av Henry Onyekuru och ett mål av Ömer Bayram.

Onyekuru gjorde sitt första mål i den 17e minuten på en målvaktsretur. Hans andra mål i matchen kom i den 74e minuten och två minuter före ordinarie matchtid fastställde Ömer Bayram slutresultatet.

Kayserispor som har förlorat tre av de fyra senaste ligamatcherna ligger på nedre halvan av tabellen med 12 poäng två poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Frågan efter förlusten är hur det blir med lagets tränare Ertugrul Saglam som har varit kritiserad av supportrarna i inledningen av den här säsongen?