VIDEO: Istanbul Basaksehir vann femte raka segern och drygade ut ledningen

Istanbul Basaksehir vann sin femte raka seger i ligan när Göztepe besegrades på bortaplan.

Basaksehir gjorde ett mål i vardera halvleken och det var två bosniska landslagsspelare som låg bakom det. Lagkaptenen Edin Visca gjorde första målet på straffspark i den nionde minuten, hans fjärde ligamål den här säsongen och Rijad Bajic satte dit slutresultatet tjugo minuter före fulltid. Bajic gjorde även han sitt fjärde ligamål för säsongen och tredje målet på de fyra senaste ligamatcherna.

Basaksehir drygade i och med segern sin ledning i tabellen till fem poäng. Ny tvåa i tabellen är Kasimpasa sedan Galatasaray tappat poäng. Basaksehir har inte förlorat på elva ligamatcher (åtta segrar samt tre oavgjorda) och har bara släppt in tre mål på dessa matcher. Göztepe som förlorade tredje matchen på de fyra senaste ligamatcherna ligger på tiondeplats med nitton poäng.