VIDEO: Trabzonspor bötfäller Burak Yilmaz

Trabzonspor har bötfällt klubbens anfallsstjärna Burak Yilmaz.

När Burak blev utbytt i den senaste ligamatchen mot Bursaspor buades han ut av publiken. Han började då gestikulera mot fansen och viftade med händerna. Även Trabzonspors tränare Ünal Karaman fick ta emot gester.

Efter händelsen spekulerades det i turkiska medier om att Trabzonspor skulle bryta kontraktet men på tisdagen meddelade klubben i ett officiellt uttalande att Burak Yilmaz bötfälls med 500 000 TL.

Klubben skriver att man har haft möte med Burak angående händelsen och att spelaren som var besviken efter sin insats tog ut sin ilska på andra men att han är ledsen för det och bad om ursäkt.

***

Burak Yilmaz har gjort 5 mål på 7 matcher i Süper Lig den här säsongen. Totalt har det blivit 86 mål på 125 tävlingsmatcher i Trabzon-tröjan. I Süper Lig har han gjort totalt 164 mål på 287 matcher för Besiktas, Manisaspor, Eskisehirspor, Galatasaray och Trabzonspor.

Han har kontrakt med Trabzonspor till juni 2020 och trots att klubben dementerade ryktena om att kontraktet ska brytas spekuleras det fortfarande i medierna om att Burak kan lämna i januari när transferfönstret öppnar.