Engelsk klubb höjer sitt bud på Cengiz Ünder

Cengiz Ünder fortsätter att imponera och utvecklas.

Cengiz Ünder är hett eftertraktad av engelska storklubbar och hade bud från England innan flytten till Roma och Italien.

Nu rapporterar Corriere dello Sport att Tottenham som fick sitt första bud nobbat på 35 miljoner euro, har höjt sitt bud till 52 miljoner euro. Roma har tidigare enligt rapporter begärt en summa på 50 miljoner euro för att överväga en försäljning av Cengiz.

Utöver det så ska Roma ha meddelat Tottenham att både Arsenal och Chelsea ska ha förfrågat sig om Cengiz Ünder. Senast som i helgen var Arsenals scouter på plats för att se Cengiz Ünder när han gjorde ett drömmål mot Inter. Bayern München har också rapporterats visa intresse för Cengiz och har nu höjt prioriteringen av yttermittfältaren i sina transferplaner och ser honom som en potentiell ersättare till Arjen Robben.