Galatasarays sägs vara ute efter Falcao

Galatasaray kommer förstärka i januarifönstret som klubben har tidigare bekräftat och prioriteten ligger på att hämta in en anfallare.

Sedan fjolårets skyttekung Bafetimbi Gomis lämnade i somras för Al Hilal så har Galatasaray inte lyckats ersätta den franske anfallaren och har haft stora problem med att göra mål i både Champions League och i ligan där ingen av anfallarna har levererat som klubben har velat.

Anthony Modeste såg ut att bli klar i somras men affären sprack och var inte möjlig att genomföra.

Nu rapporterar Ajansspor att Galatasaray vill hämta in Falcao och låna den colombianske anfallaren. AS Monaco som har ett väldigt tufft år ser positivt på att låna ut anfallaren. De har dock sina kvar och det är att låna ut anfallaren på 1,5 år samtidigt som Galatasaray betalar hela Falcaos lön.