Kayserispor sparkar tränaren

Kayserispor har gått skilda vägar med tränaren Ertugrul Saglam.

Det meddelade klubben under söndagen dagen efter förlusten mot Trabzonspor på hemmaplan som var lagets fjärde raka förlust i ligan. Målskillnaden i dessa förluster har varit 1-13. Kayserispor har bara vunnit 3 av 14 matcher den här säsongen och ligger just nu näst sist i tabellen med 12 poäng.

På de tio senaste ligamatcherna har det blivit 1 seger, 1 oavgjord och 8 förluster.

Kayserispor tackar Ertugrul Saglam, som anställdes inför säsongen, för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i framtiden.

***

Kayserispor blir den nionde klubben i Süper Lig som byter tränare den här säsongen. Sedan tidigare har Akhisarspor, Caykur Rizespor, B.B. Erzurumspor, Kasimpasa, Fenerbahce, Alanyaspor, Sivasspor och Konyaspor har bytt tränare.