Serdar Aziz på väg bort från Galatasaray

28-årige mittbacken Serdar Aziz är inte längre önskvärd i Galatasaray.

Enligt spelarens agent Haluk Canatar har klubben bett honom hitta en ny klubb till Serdar.

– Klubben vill göra besparingar och har därför bett mig att hitta en ny klubb till honom. Vi har redan påbörjat arbetet med det. Han kan gå till både Besiktas eller Fenerbahce. Det har Galatasaray gett sitt godkännande till, sa Haluk Canatar till TRT Spor.

Serdar Aziz värvades från Bursaspor till Galatasaray inför säsongen 2016/17 för 4,5 miljoner Euro och hans kontrakt med Galatasaray går ut i juni 2020. Han är inne på sin tredje säsong i rödgula klubben och har fram till nu spelat 51 tävlingsmatcher.

-Det har skrivit en del på sociala medier om anledningen till att Galatasaray vill göra sig av med honom men klubben har sagt till oss att det är inte anledningen. Jag frågade Galatasaray om jag kunde arbeta med att hitta en ny klubb inom Turkiets gränser och det gick klubben med på.

Serdar missade Galatasarays senaste ligamatch mot Sivasspor pga magsjuka och dagen efter lade hans fru en bild på honom på semester i Maldiverna, något som väckte ilska hos supportrar- och kritiker och anses vara anledningen till att hans framtid inte är längre i Galatasaray.