VIDEO: Besiktas ute ur Europa League – förlorade på hemmaplan mot Malmö FF

Besiktas är ute i Europa League.

Klubben åkte under torsdagen ut ur Europa League då de kom trea i gruppen efter att Malmö FF tog en skrällseger på Vodafone Park med 1-0.

Inför matchen höll man en tyst minut på  Vodafone Park (Besiktas hemmaarena) för Malmö FF:s avlidne ordförande Håkan Jeppson med en bild på Håkan och där Besiktas beklagade sorgen, Malmö FF spelade med sorgeband.

Besiktas började matchen bäst och träffade både stolpen och ribban i matchen inledande minuter genom Mustafa Pektemek och Vagner Love. Besiktas hade bra anfall men Malmö FF stod emot bra och lagen gick in till halvtidsvilan mållösa.

Sex minuter in i andra halvlek kom matchens första och enda mål när Marcus Antonsson rullade in 1-0 till gästerna. MFF hade chansen att punktera matchen med ett andra mål men innan det hade Cyle Larin två jättechanser att kvittera för Besiktas och ta laget vidare i turneringen men Johan Dahlin räddade och i andra försöket prickade Cyle ribban.

Ricardo Quaresma hade en tung afton när han fick ett direkt rött kort i den 65:e minuten efter en ful tackling på Franz Brorsson i Malmö FF.

Besiktas slutar trea i gruppen och Malmö FF tog andra platsen som betyder avancemang till slutspelet som väntar till våren.