VIDEO: Kasimpasa förlorade för andra gången i rad – Konyaspor kom tillbaka och vann

Kasimpasa hade chansen att studsa tillbaka efter chockförlusten mot Kayserispor förra veckan.

Istället blev det den andra raka förlusten i ligan som kom mot borta mot Konyaspors som numera tränas återigen av Aykut Kocaman.

Efter en mållös första halvlek så blev det hela fem mål i andra halvleken. Konyaspor tog ledningen i matchen genom målskytten Adis Jahovic i den 47:e minuten. Adis som fick sitt genombrott i den turkiska ligan förra året när han sprutade in mål för Göztepe och anslöt till Konyaspor under vinterfönstret i år.

I motståndarlaget fanns en annan målmaskin, ligans skyttekung Mbaye Diagne. Kasimpasa-anfallaren såg till att vända matchen på två minuter med två mål i den 69:e minuten och den 70:e matchminuten. Målen var nummer 17 och 18 för Diagne som leder skytteligan överlägset såhär långt och har samtidigt missat tre straffar.

Bara tre minuter senare kvitterade dock Adis Jahovic till 2-2 för Konyaspor i den 73:e minuten. Hemmalaget Konyaspor fick också sista ordet i matchen när Fofana satte 3-2 i den 82:a minuten.

Kasimpasa missade chansen att knappa in på Istanbul Basaksehir och ligger för närvarande på 4:e plats med lika poäng och matcher som tvåan Galatasaray och som Antalyaspor som är trea med en match mindre spelad. Alla tre lagen har 26 poäng och skuggas av Evkur Yeni Malatyaspor och Besiktas som har 25 poäng. Malatyaspor som ligger femma tar emot Antalyaspor på hemmaplan medan Besiktas kommer att möta Trabzonspor på hemmaplan under söndagen. Även Konyaspor närmar sig topplaceringarna och ligger på åttonde plats med 24 poäng, 2 poäng upp till andra platsen för tillfället.