VIDEO: Loret Sadiku med mål och assist i Kasimpasas seger mot Besiktas

Loret Sadiku gjorde ett mål och en assist i Kasimpasas seger mot Besiktas.

Han inledde målskyttet i den elfte minuten med en halvvolley vilket var hans första mål den här säsongen och hans första mål i Kasimpasa-tröjan. Sadiku är inne på sin tredje säsong i Kasimpasa och har tidigare gjort två mål i Süper Lig när han spelade för Mersin Idman Yurdu där han var två säsonger.

Sadiku hade möjlighet att göra ytterligare ett mål i matchen men hans skott tog i ribban. I situationen efter fick Kasimpasa straffspark efter VAR-beslut.

I den 83e minuten spelade Sadiku fram sin mittfältskollega David Pavelka som gjorde sitt första mål för säsongen. Det var Sadikus andra assist i ligan den här säsongen.

***

Loret Sadiku, 27 år är som skrivet inne på sin femte säsong i turkiska ligan. De två första säsongerna spelade han för Mersin Idman Yurdu och de tre senaste säsongerna har han spelat för Kasimpasa. Det har totalt blivit 126 matcher i Süper Lig. Under den pågående säsongen har han spelat från start i alla ligamatcher förutom en då han var avstängd. Han har spelat 90 minuter i fjorton av matcherna och blivit utbytt i matchens slutskede i två av matcherna.