Galatasaray värvar mittback från Brasilien

Den 22-årige brasilianska mittbacken Marcao är klar för Galatasaray.

Galatasaray meddelade på onsdagen om att klubben har kommit överens med Marcaos portugisiska klubb Chaves gällande en övergång men det är i skrivande stund oklart hur detaljer ser ut.

Marcao ska ansluta till Galatasaray på måndag.

Han har under den gångna säsongen spelat sin första säsong i Chaves som ligger sist i portugisiska ligan med 9 poäng och fem poäng upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket. Där det har blivit 16 ligamatcher, 4 cupmatcher och 3 ligacupmatcher.

***

Galatasaray är också i förhandlingar med 23-årige vänsterbacken Emre Tasdemir som tidigare under vintern bröt kontraktet med Bursaspor. Emre slog igenom i Bursaspor för flera säsonger sedan och blev också uttagen i turkiska landslaget när Galatasarays nuvarande tränare Fatih Terim var förbundskapten men har fått de senaste åren förstörd pga skador.