OFFICIELLT: Burak Yilmaz klar för Besiktas

Burak Yilmaz är nu officiellt klart för Besiktas.

Trabzonspor meddelar att Besiktas ska betala 8,5 miljoner TL i övergångssumma och att klubben har brutit kontraktet med Burak Yilmaz i förtid.

Trabzonspor var skyldig Burak 2,155 miljoner Euro i lön men parterna har kommit överens om att betala 1,705 miljoner Euro. Tillsammans med ränta ska Trabzonspor betala 10,656 miljoner TL i lön till Burak för att bryta hans kontrakt i förtid. Det ska betalas i tre omgångar: augusti 2019, december 2019 och februari 2020.

Det finns i skrivande stund inga officiella siffror på hur Buraks kontrakt med Besiktas ser ut. Under fredagen gjorde han sin första träning med sitt nya lag i Antalya där Besiktas befinner sig på träningsläger.

Läs mer om övergången här.