Nagatomos hälsning till Kagawa

Galatasarays japanske spelare Yuto Nagatomo skickade en hälsning till sin landsman Shinji Kagawa efter hans succédebut i Besiktas.

Kagawa har varit ett av de hetaste samtalsämnena i turkisk fotboll de senaste dagarna efter hans succédebut mot Antalyaspor då han gjorde mål i sitt första avslut på mål mindre än tjugo sekunder efter att ha blivit inbytt och gjorde ytterligare ett mål inom tre minuter.

Besiktas vann med förkrossande 6-2 och klättrade upp till tredjeplats i tabellen med 33 poäng, tre poäng bakom rivalen Galatasaray och elva poäng bakom Istanbul Basaksehir.

En dag efter hans succédebut skickade Kagawas landsman Nagatomo en hälsning till honom på Twitter inför deras möte senare i vår. Nagatomo skriver: ”Min bäste vän Shinji. Välkommen till det här vackra landet… Jag tycker väldigt mycket om dig som vän men mot oss har du ingen chans

Galatasaray och Besiktas möts i omgång 31 som spelas i början av maj.