VIDEO: Kayserispor sänkte Fenerbahce med ett sent mål

Kayserispor besegrade Fenerbahce efter ett sent mål av Artem Kravets.

Efter en mållös första halvlek fick Fenerbahce spela den andra halvleken med en spelare mindre sedan Roberto Soldado fått direkt rött kort på tilläggstid av första halvleken.

Kayserispor vann matchen efter att den ukrainske anfallaren Kravets nickat in segermålet i den 87e minuten. Tjaronn Chery stod för inlägget från vänsterkanten. Tidigare i matchen fick Kayserispor ett mål bortdömt efter VAR.

Kayserispor som vann igen i ligan efter fyra raka oavgjorda matcher klättrade förbi Fenerbahce i tabellen. Laget har nu tre segrar och fyra oavgjorda på de åtta senaste ligamatcherna. Fenerbahce förlorade igen efter två raka ligasegrar. Laget har 23 poäng och tre poäng ner till nedflyttningsstrecket.

İşte İstikbal Mobilya Kayserispor – Fenerbahçe maçının özeti – tr.beinsports.com

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.