Lånet från Barcelona kan hamna i Galatasaray

Sivasspors högerback Douglas ryktas vara på väg till Galatasaray.

Den 28-årige brasilianska högerbacken Douglas som just nu är på lån från Barcelona till Sivasspor där han har gjort 2 mål och 6 assist på 22 ligamatcher den här säsongen ryktas vara på väg till Galatasaray. Det är den turkiska tidningen Sabah som skriver att Galatasarays ledning ska ha lyckats komma överens med Douglas och tränaren Fatih Terim uppges vara öppen för övergången.

Brassens kontrakt med Barcelona går ut efter säsongen. I januari ryktades han på väg till Besiktas.

Oavsett om det blir Douglas eller inte är det ingen vild gissning att både Besiktas och Galatasaray kommer förmodligen se över en ny högerback till nästa säsong. Besiktas har bara just nu Gökhan Gönül, 34 år som renodlad högerback men Gökhan är mycket skadebenägen och hans kontrakt går ut till sommaren 2020. Galatasaray har just nu både Mariano och Martin Linnes men Linnes kontrakt går ut efter säsongen.