Adis Jahovic till Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor har värvat Adis Jahovic från Konyaspor.

Jahovic, 32 år gjorde 21 mål på 33 matcher när Göztepe gick upp till Süper Lig säsongen 2016/17. I högsta ligan fortsatte han att göra mål och efter att ha gjort 14 mål på 18 matcher halva säsongen 2017/18 lämnade han Göztepe för spel i Konyaspor i januari 2018. I Konya har det dock inte blivit lika mycket mål. Han gjorde 5 mål på 15 matcher andra halvan av säsongen 2017/18 och förra säsongen gjorde han 6 mål på 30 matcher.

Kontraktet med Yeni Malatyaspor är på 2 år med option på ytterligare 1 år. Det är i skrivande stund oklart hur mycket Yeni Malatyaspor betalade i övergångssumma då Jahovic hade kontrakt med Konyaspor till juni 2020.

Yeni Malatyaspor gjorde nyligen klart med Moryke Fofana som även han kommer från spel i Konyaspor. Fofanas kontrakt med Konyaspor hade dock gått ut till skillnad mot Jahovc.