Agenten om intresset för Dorukhan Toköz och Abdülkadir Ömür

Dorukhan Toköz och Abdülkadir Ömürs gemensamma agent har gjort ett uttalande om spelarna.

Det var i radioprogrammet Lig Radyo som spelarnas agent Necdet Ergezen besvarade programledaren Mehmet Ayans frågor om bl.a. intresset för spelarna från Europas klubbar.

Om Dorukhan:
”Udinese har lagt ett bud på 7 miljoner Euro plus 1 miljon Euro i prestationsbonus. Men Besiktas tyckte inte att budet var tillräckligt bra därför gick vi inte vidare med det. Det har skrivits om ett bud på 12 miljoner Euro men det stämmer inte. Varken jag eller klubben har fått något sånt bud.”

Om Abdülkadir:
”Jag kan bekräfta att Monaco visar ett intresse men Trabzonspor vill inte sälja. Det finns mycket intresse, inte bara från Monaco. Även andra klubbar har kommit med bud. Monaco gick upp till 16 miljoner Euro i övergångssumma plus 3 miljoner Euro i bonus och 15 procent i vidareförsäljning. Men Trabzonspor är inte så intresserade av sälja just nu.”

Det återstår att se hur framtiden blir för Dorukhan och Abdülkadir men spelarna har ögonen på sig från Europas klubbar och även om spelarnas klubbar just nu inte verkar vara intresserade av en försäljning skulle det inte vara förvånande om det blir spel utanför Turkiets gränser snart för båda om priset är rätt.