Hakan Calhanoglu: ”Vi vill göra Frankrike ledsna”

Hakan Calhanoglu är en av Turkiets största stjärnor och pratade under fredagen med pressen inför stormötet mot Frankrike och sade att det kommer bli en bra match men att de samtidigt kommer vilja störa Frankrike:

– Vi är väldigt motiverade inför imorgon. Vi vill göra Frankrike ledsna för dem vet också att vi är ett väldigt starkt lag. Vi hoppas det blir en bra fotbollsmatch.

– Matchen mot Frankrike är väldigt viktigt för oss. Vi vet att Frankrike är ett bra lag. De har kvalitetslärare och spelare. Vi har väntat länge på den här matchen. Vi började bra mot Albanien och Moldavien. Två segrar var mycket bra för oss. Det måste bli en vana nu. Vi måste hata att förlora. Jag hoppas att vi kommer att vinna tillsammans med Konyas folk i morgon. Varje poäng är viktig för oss. Så vi går ut för att undvika att förlora. Faktum är att våra rivaler ska vara lag som Kroatien, Frankrike och Brasilien. Vi måste vara huvud mot huvud nu. Naturligtvis är vår respekt för varje land oändlig. Men när vi tittar på våra lagkamrater är de alla bra spelare. När du spelar mot stora länder spelar du mer motiverad. Tillsammans med vår tränare analyserade vi Frankrike mycket bra, säger Hakan Calhanoglu inför matchen mot Frankrike.

– Alla vet att vårt lag har unga spelare. Varje match ger oss erfarenhet. Inte bara för mig, utan också för mina lagkamrater. Matchen kan vara en lektion för oss, det franska laget är ett starkt lag, de har blivit världsmästare, varje spelare är bra, men vi har bra spelare i vårt lag. Jag hoppas imorgon blir ett trevligt möte.