VIDEO: Alex de Souzas drömelva i Fenerbahce

Alex de Souza tar ut sin drömelva i Fenerbahce.

Fenerbahce-legendaren Alex de Souza gästade nyligen Fenerbahces egen TV-kanal FB TV där han tog ut sin drömelva med spelare som han spelade tillsammans med under sina år i klubben.

Alex kom till Fenerbahce sommaren 2004 och stannade i klubben till oktober 2012. Han spelade totalt 344 tävlingsmatcher, gjorde 172 mål och 139 assist. I ligaspelet gjorde han 136 mål på 245 matcher. Han blev ligamästare tre gånger, cupmästare en gång, supercupmästare två gånger och skytteligavinnare två gånger.

I hans drömelva finns Volkan Demirel som målvakt. Gökhan Gönül, Luciano, Diego Lugano och Andre Santos i backlinjen. Deivid de Souza, Stephen Appiah, Emre Belözoglu och Tungay Sanli på mittfältet. Pierre van Hooijdonk och Semih Sentürk som anfallare.

#Efsane11