Elmas inte med i truppen till lägret – sa farväl på Instagram

Eljif Elmas kan ha spelat sin sista match i Fenerbahce.

När Fenerbahce under söndagen reste till Österrike för träningsläger fanns inte Elmas med på flygplanet. Han fanns inte heller med på listan över spelare på lägret som klubben publicerade på sin officiella hemsida.

Mycket talar nu för att Elmas har gjort sin sista match i Fenerbahce-tröjan. Samtidigt som övriga spelarna i Fenerbahce reste till träningslägret publicerade Elmas en story på sitt Instagramkonto som föreställde en bild när han lämnade klubbens träningsläger Can Bartu i Istanbul med två vinkande emojis och ett gult samt blått hjärta som mycket kan uppfattas som farväl.

En klubb som Elmas har ryktats starkt vara på väg till är Napoli i Serie A.

Tidigare i veckan sa Napolis president Aurelio De Laurentiis i ett TV-program att hans klubb skulle slutföra värvningen av Elmas under den här veckan. Kommer det nu att ske på veckans sista dag?

Övergångssumman som nämns är 15 miljoner Euro plus 3 miljoner i bonusar.