Fenerbahces unga målvakt lånas ut till belgisk klubb

Fenerbahces unga målvakt lånas ut till belgisk klubb.

Fenerbahce värvade 19-årige Berke Özer från Altinordu inför förra säsongen men det blev inte mycket speltid för den unga målvakten förutom en match i turkiska cupen. Nu lånas han ut till Westerlo i belgiska andraligan. Lånet gäller över en säsong.

KVC Westerlo ägs av Oktay Ercan som är en turkisk företagare och klubbens vicepresident är Hasan Cetinkaya som arbetade i Fenerbahces organisation i 10 år när Aziz Yildirim var president.

Tidigare under sommaren blev Galatasarays 18-årige yttermittfältaren Recep Gül klar på lån för Westerlo och det skrivs att även Emmanuel Emenike (tidigare Karabükspor och Fenerbahce) är klar för klubben.

I Westerlo spelar även mittbacken Souleymane Kone som tidigare har tillhört Djurgårdens IF.