Succélånet tillbaka i Yeni Malatyaspor

Brassen Guilherme är tillbaka i Yeni Malatyaspor.

Den 28-årige offensiva mittfältaren var på lån från Benevento i Yeni Malatyaspor förra säsongen och med sina 5 mål samt 7 assist på 30 ligamatcher var han starkt bidragande till att klubben kom på femteplats i sluttabellen som betydde spel i Europa League.

Nu är han tillbaka och den här gången handlar det om lån över två säsonger.

Guilherme har tidigare under sin karriär vunnit 4 liga- och 3 cuptitlar i Polen med Legia Warszawa. Han har också spelat 35 matcher i Europa-spelet med den polska klubben bl.a. alla gruppspelsmatcher i Champions League säsongen 2016/17.

Yeni Malatyaspor går in i andra kvalomgången till Europa Leagues gruppspel där Olimpija Ljubljana från Slovenien eller Rigas FS från Lettland.