”Vi är överens med Gökhan Töre”

Gökhan Töre på väg till ny klubb.

Yeni Malatyaspor pressansvarig Hakki Celikel sa att klubben är i kontakt med ett par spelare och att klubben redan har kommit överens med en av spelarna som är Gökhan Töre: ”Om allt går bra kommer vi att skriva ett kontrakt på ett år med option på ytterligare ett år. Efter att ha skrivit på kontraktet på tisdagen kommer han att ansluta sig till vår träningsläger.

Töre lämnade nyligen Besiktas efter att kontraktet gått ut. Han har haft stora skadeproblem de senaste åren och det har inte blivit många tävlingsmatcher de tre senaste säsongerna.

När Töre var utlånad till West Ham säsongen 2016/17 åkte han på en knäskada i oktober 2016 som höll honom borta från spel under resten av säsongerna. Tillbaka i Besiktas drog han upp samma skada under sommaren 2017 vilket höll honom borta från nästan ännu en hel säsong. Förra säsongen var han inte skadad lika mycket men det blev inte många matcher för hans del.

Gökhan Töre har på de tre senaste säsongerna både i West Ham och Besiktas spelat 8 ligamatcher, 1 cupmatch och 8 matcher i Europa varav 5 matcher har varit kval till Europa League.