Adil Rami reser till Turkiet för att träffa Fenerbahce

Franske mittbacken Adil Rami är på väg till Fenerbahce.

Fenerbahce meddelade under söndagen på sitt officiella Twitter-konto att den 33-årige franske mittbacken Adil Rami kommer att resa till Turkiet under söndagen för att inleda förhandlingar med klubben. Vidare kan man läsa i meddelandet att Rami kommer att läkarundersökas på måndagen och därefter kommer transferförhandlingarna att inledas.

Rami har spelat i Marseille de två senaste säsongerna men fick nyligen sparken av klubben efter att ha ljugit för klubben för att delta i inspelningarna av franska versionen av ”Fångarna på fortet”.

Han har under sin karriär även spelat för Lille, Valencia, Milan och Sevilla. Han har även gjort 36 landskamper för Frankrike och var med i truppen till VM i Ryssland 2018 men utan att få speltid då Frankrike vann guldet.